Behandling med Body SDS nær Vanløse

Body SDS Vanløse

Behandling med Body SDS nær Vanløse

Interessen for Body SDS stiger konstant, primært på grund af den signifikante forbedring, de fleste klienter oplever efter blot én eller få behandlinger. Body SDS er en omfattende terapi, der ikke kun påvirker kroppen, men også sindet, og har vist sig at have positive virkninger på forskellige sygdomme og ubalancer. Som autoriseret Body SDS behandler på Drosselvej 57 D, 1. th. på Frederiksberg, er det nemt at komme til behandling fra Vanløse via cykel, bil eller offentlig transport.

Parkering er meget nemt, da det er en villavej. Pris 5 kr. pr. time.

Lokalerne er rummelige og lyse og tilbyder en fredelig atmosfære i den smukke bygning på Drosselvej.

 

Hvad indebærer Body SDS?

Body SDS, der står for Body Self Development System, er et danskudviklet behandlingssystem, der på en skånsom måde kombinerer forskellige teknikker såsom pulserende massage, ledfrigørelse og zoneterapi, som alle stimulerer kroppens naturlige helingsproces. Behandlingen sigter mod at skabe balance mellem krop, sind og sjæl samt det fysiske, psykiske og mentale aspekt af kroppen. Efter en behandling kan man føle sig afslappet og lidt træt, hvilket er helt normalt. Det anbefales at drikke rigeligt med vand efterfølgende.

 

Hvad kan Body SDS hjælpe med?

Der er utallige fordele ved Body SDS, herunder forbedret forbindelse mellem krop og sind, følelse af ro, velvære og energi samt øget livsglæde og selvværd. Body SDS har vist sig at have positiv effekt på og i visse tilfælde kan kurere:

  • Angst
  • Stress
  • Depression
  • Spændingshovedpine
  • Sportsskader
  • Træthed/søvnproblemer
  • Og meget mere

Det er vigtigt at vælge en kompetent og erfaren behandler, når man får en Body SDS behandling. Jeg er autoriseret Body SDS behandler og har været uddannet siden 2008. Udover den obligatoriske 3-årige uddannelse har jeg taget adskillige efteruddannelser og sørger løbende for at holde mig opdateret med den seneste viden og metoder inden for Body SDS-systemet. Med mange tusinde behandlinger bag mig har jeg oparbejdet betydelig erfaring.

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 40376552 for at booke en tid eller benyt dig af min online booking.

Følg mig på de sociale medier

Kontakt

Kommer du i bil til Drosselvej 57 D på Frederiksberg er det nemt at parkere og der er 2-timers gratis parkering. Ellers er der rig mulighed for at benytte sig af offentlig transport. Tag f.eks. bus 4A. Fra stoppestedet Nordre Fasanvej/Mariendalsvej er der ca. 300 m at gå. Bus 2A kører på Godthåbsvej, og her er ca. 300 m at gå fra stoppestedet Tesdorfsvej. Bus 12 og 68 kører på Borups Alle. Her er ligeledes ca. 300 m at gå fra stoppestedet Fuglebakken. Fuglebakken Station - S-tog ligger også ca. 300 m fra Drosselvej. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 40376552 eller på mail Pernille@Engelsbak.dk

 

 

Priser på BODY SDS

Ca. 55 minutter –  Pris:  950 kr.


Tider efter kl. 17.00 og weekend –  Pris:  1.300 kr.

1 time og 20 minutter: (hverdagstider) – Pris:  1.600 kr.

 

Det er også mulighed for at købe klippekort:

5 behandlinger a 55 min. 4.250 kr.

10 behandlinger a 55 min. 8.250 kr.

Klippekort skal benyttes inden 2 år.