Behandling med Body SDS nær Brønshøj

Body SDS Brønshøj

Få en effektiv behandling med Body SDS nær Brønshøj

Få en effektiv behandling med Body SDS nær Brønshøj
Interessen for Body SDS vokser konstant, takket være de markante forbedringer, klienter oplever efter blot én eller få behandlinger. Body SDS er en omfattende terapiform, der ikke kun påvirker kroppen, men også sindet, og dokumenterer positive virkninger på forskellige sygdomme og ubalancer. Som autoriseret Body SDS-behandler på Drosselvej 57 D, 1. th. i Frederiksberg, er adgangen til behandling fra Brønshøj let, uanset om du foretrækker cykel, bil eller offentlig transport.

Parkering er lempelig, da det er en villavej, og prisen er kun omkring 5 kr. pr. time.

Lokalerne er rummelige og lyse, hvilket skaber en fredelig atmosfære i den smukke bygning på Drosselvej.

 

Hvad indebærer en behandling med Body SDS?

Body SDS, der står for Body Self Development System, er et danskudviklet behandlingssystem, der blidt kombinerer forskellige teknikker såsom pulserende massage, ledfrigørelse og zoneterapi, som alle stimulerer kroppens naturlige helingsproces. Behandlingen sigter mod at skabe balance mellem krop, sind og sjæl samt det fysiske, psykiske og mentale aspekt af kroppen. Efter en behandling kan man opleve en let træthed, hvilket er helt normalt. Det anbefales at drikke rigeligt med vand efterfølgende.

 

Hvordan kan Body SDS hjælpe?

Fordele ved Body SDS inkluderer forbedret forbindelse mellem krop og sind, følelse af ro, velvære og energi samt øget livsglæde og selvværd. Body SDS har dokumenteret positiv effekt på og kan i visse tilfælde kurere:

  • Angst
  • Stress
  • Depression
  • Spændingshovedpine
  • Sportsskader
  • Træthed/søvnproblemer
  • Og meget mere

Det er afgørende at vælge en kompetent og erfaren behandler, når man modtager en Body SDS-behandling. Jeg er autoriseret Body SDS-behandler og har været uddannet siden 2008. Udover den obligatoriske 3-årige uddannelse har jeg taget adskillige efteruddannelser og sørger løbende for at holde mig opdateret med den seneste viden og metoder inden for Body SDS-systemet. Med mange tusinde behandlinger bag mig har jeg oparbejdet betydelig erfaring.

Kontakt mig gerne på telefon 40376552 for at booke en tid eller benyt dig af min online booking.

Følg mig på de sociale medier

Kontakt

Kommer du i bil til Drosselvej 57 D på Frederiksberg er det nemt at parkere og der er 2-timers gratis parkering. Ellers er der rig mulighed for at benytte sig af offentlig transport. Tag f.eks. bus 4A. Fra stoppestedet Nordre Fasanvej/Mariendalsvej er der ca. 300 m at gå. Bus 2A kører på Godthåbsvej, og her er ca. 300 m at gå fra stoppestedet Tesdorfsvej. Bus 12 og 68 kører på Borups Alle. Her er ligeledes ca. 300 m at gå fra stoppestedet Fuglebakken. Fuglebakken Station - S-tog ligger også ca. 300 m fra Drosselvej. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 40376552 eller på mail Pernille@Engelsbak.dk

 

Priser på BODY SDS

Ca. 55 minutter –  Pris:  950 kr.


Tider efter kl. 17.00 og weekend –  Pris:  1.300 kr.

1 time og 20 minutter: (hverdagstider) – Pris:  1.600 kr.

 

Det er også mulighed for at købe klippekort:

5 behandlinger a 55 min. 4.250 kr.

10 behandlinger a 55 min. 8.250 kr.

Klippekort skal benyttes inden 2 år.