Behandling med Body SDS nær Rødovre

Body SDS Rødovre

Behandling med Body SDS nær Rødovre

Interessen for Body SDS er stadig stigende, især på grund af den ofte meget positive effekt, de fleste klienter oplever efter bare én eller få behandlinger. Body SDS er en behagelig helhedsbehandling, der påvirker både krop og sind og har en gavnlig effekt på adskillige sygdomme og ubalancer. Som Autoriseret Body SDS behandler på Drosselvej 57 D, 1. th, Frederiksberg er det nemt at komme til behandling hos mig fra Rødovre både i bil, på cykel og med det offentlige.

Lokalet er stort, lyst, rummeligt og fredeligt.

Det er meget nemt at parkere - da det er en villavej. Parkering koster 5 kr. pr. time.

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 40376552.

 

Hvad er Body SDS?

Body SDS står for Body Self Development System, og selvom navnet er på engelsk, er det faktisk et dansk udviklet behandlingssystem. Det særlige ved behandlingen er, at den på skånsom vis kombinerer forskellige teknikker såsom pulserende massage, ledfrigørelse og zoneterapi, der alle hjælper med at sætte gang i kroppens selvhelbredende processer. Body SDS er altså en naturlig behandlingsmetode, som kan bruges til at skabe balance mellem de tre niveauer; krop, sind og sjæl samt det fysiske, psykiske og mentale omdrejningspunkt i kroppen.

Efter behandlingen kan man godt føle sig lidt træt og helt nede i gear, og det er helt normalt. Sørg for at drikke rigeligt med vand.

 

Hvad er Body SDS godt for?

Der er utroligt mange positive effekter ved Body SDS, hvoraf nogle af dem inkluderer en bedre kontakt mellem krop og psyke, en følelse af ro, velvære og overskud samt øget livslyst og selvværd. Af konkrete eksempler kan det nævnes, at Body SDS har en positiv effekt på, og i nogle tilfælde kan kurere:

  • Angst
  • Stress
  • Depression
  • Spændingshovedpine
  • Sportsskader
  • Træthed/søvnproblemer
  • Og meget mere


Når det kommer til behandling med Body SDS, er det vigtigt at vælge en kompetent og veluddannet behandler med mange års erfaring. Jeg er Autoriseret Body SDS-behandler, hvilket betyder, at jeg ikke blot har gennemført den 3-årige obligatoriske uddannelse, men også har taget mange efteruddannelser og løbende sørger for at holde mig ajour med den nyeste viden og metoder inden for Body SDS-systemet. Jeg er uddannet i 2008 og har haft mange tusinde mennesker i mine hænder.

Følg mig på de sociale medier

Kontakt

Kommer du i bil til Drosselvej 57 D på Frederiksberg er det nemt at parkere og der er 2-timers gratis parkering. Ellers er der rig mulighed for at benytte sig af offentlig transport. Tag f.eks. bus 4A. Fra stoppestedet Nordre Fasanvej/Mariendalsvej er der ca. 300 m at gå. Bus 2A kører på Godthåbsvej, og her er ca. 300 m at gå fra stoppestedet Tesdorfsvej. Bus 12 og 68 kører på Borups Alle. Her er ligeledes ca. 300 m at gå fra stoppestedet Fuglebakken. Fuglebakken Station - S-tog ligger også ca. 300 m fra Drosselvej. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 40376552 eller på mail Pernille@Engelsbak.dk

 

Priser på BODY SDS

Ca. 55 minutter –  Pris:  950 kr.


Tider efter kl. 17.00 og weekend –  Pris:  1.300 kr.

1 time og 20 minutter: (hverdagstider) – Pris:  1.600 kr.

 

Det er også mulighed for at købe klippekort:

5 behandlinger a 55 min. 4.250 kr.

10 behandlinger a 55 min. 8.250 kr.

Klippekort skal benyttes inden 2 år.