Om mig

Jeg ser det som min opgave, at du får overskud og positiv energi af en Body SDS behandling hos mig. Behandlingen gør dig mere bevidst om din krop

Pernille Engelsbak, Autoriseret Body SDS behandler

Jeg er uddannet Aut. Body SDS behandler i 2008 - har over 16 års erfaring - og derfor haft mange tusinde klienter til behandling.

Når jeg behandler, fokuserer jeg på at skabe et frirum med ro og tryghed. Så slapper du helt af, og kan bedre mærke din krop og hvordan kroppen har det fysisk, psykisk og mentalt. Gennem behandlingen vejleder jeg dig om, hvordan du kan styrke kroppen bl.a. med øvelser.

 

MINE BODY SDS KLIENTER
Jeg holder af at arbejde med alle slags mennesker, og mine klienter tæller både børn, unge, voksne – og mennesker, som i deres job skal præstere deres ypperste hver dag –  f.eks. skuespillere, erhvervsledere og professionelle sportsfolk.

 

KROPPEN OG SINDET HÆNGER SAMMEN
Mange opfatter Body SDS som en fysisk behandling af skader eller spændinger. Men det fysiske hænger ofte sammen med det psykiske og mentale. Målet med de individuelle behandlinger er derfor at genskabe balancen mellem krop og sind. I løbet af behandlingen finder vi ind til årsagerne til skavankerne, og vi taler om vigtigheden af at mærke sin krop og sine grænser. At forstå, hvad kroppen har brug for – og hvad du selv har brug for.

MIN FAGLIGE BAGGRUND
Body SDS uddannelsen er 3-årig, og jeg er uddannet hos Body SDS i 2008, og har eksamen i behandling og træning. Herefter startede jeg op som selvstændig.  Uddannelsen er bygget op omkring anatomi, fysiologi og sygdomslære samt gennemgang og træning af teknikker. Herudover er der kurser i kost- og ernæring, faste, meridianlære, zoneterapi, meditation, lymfedrænage, Bachs blomstermedicin, samtale m.m.

Jeg har siden suppleret den 3-årige uddannelse med løbende efteruddannelse hos Body SDS og må derfor kalde mig AUTORISERET BODY SDS BEHANDLER.  Det er kun uddannede, der tager efteruddannelse i dette regi, der må benytte denne titel og det er en garanti for en behandling af høj kvalitet. Det betyder, at jeg altid er opdateret omkring den nyeste viden fra grundlæggerne af Body SDS. Du kan se mine kurser under fanen "Overbygningskurser".

Jeg har ikke altid været behandler. Jeg er oprindelig uddannet advokatsekretær/direktionssekretær. Jeg har arbejdet i flere forskellige brancher, bl.a. reklamebureau og med fødevareudvikling. Det har været rart at møde mennesker i de forskellige arbejdsmiljøer - og det har givet mig et stort menneskekendskab og en god evne til at kommunikere og sætte mig i andres sted. Derfor falder det mig let at tale med mennesker og forstå deres udfordringer i hverdagen – og fornemme, hvornår jeg skal lytte eller spørge. 

 

Se mine overbygningskurser