Behandling med Body SDS Valby

Body SDS Behandling Valby

 Body SDS behandling nær Valby

Interessen for Body SDS er støt stigende, særligt pga. den ofte meget positive effekt de fleste klienter oplever efter bare én eller ganske få behandlinger. Body SDS er en behagelig helhedsbehandling, der påvirker både krop og sind, og som har gavnlig effekt på adskillige sygdomme og ubalancer. Som Autoriseret Body SDS behandler på Drosselvej 57 D, 1. th. på Frederiksberg er det nemt at komme fra Valby, Vanløse, Brønshøj, Nørrebro, Vesterbro og Rødovre til klinikken. Du velkommen til at kontakte mig på telefon 40 37 65 52.

Lokalet er stort, lyst og fredeligt.

Parkering er meget nemt, da det er en villavej. Pris 5 kr. pr. time.

 

Hvad er Body SDS?

Body SDS står for Body Self Development System, og selvom navnet er engelsk, er det faktisk et dansk udviklet behandlingssystem. Det specielle ved behandlingen er, at den på skånsom vis kombinerer forskellige teknikker som f.eks. pulserende massage, ledfrigørelse og zoneterapi, der alle er med til at sætte gang i kroppens selvhelbredende processer. Body SDS er altså en naturlig behandlingsmetode, som kan bruges til at skabe balance mellem de tre niveauer; krop, sind og sjæl og det fysiske, psykiske og mentale omdrejningspunkt i kroppen.

Efter behandlingen kan man godt føle sig lidt træt og helt nede i gear og det er helt normalt. Sørg for at drikke rigeligt med vand.Hvad er Body SDS godt for?

Der er utrolig mange positive effekter ved Body SDS, hvoraf nogle af dem er en bedre kontakt mellem krop og psyke, en følelse af ro, velvære og overskud samt øget livslyst og selvværd. Af helt konkrete eksempler kan det nævnes, at Body SDS har en positiv effekt på, og i nogle tilfælde kan kurere:

  • Angst
  • Stress
  • Depression
  • Spændingshovedpine
  • Sportsskader
  • Træthed/søvnproblemer

Og meget mere

 

 

Når det kommer til behandling med Body SDS, er det vigtigt, at man vælger en kompetent og veluddannet behandler med mange års erfaring. Jeg er Autoriseret Body SDS behandler, hvilket betyder, at jeg ikke blot har færdiggjort den 3-årige obligatoriske uddannelse, men også har taget megen efteruddannelser og løbende sørger for at holde mig ajour med den nyeste viden og metoder fra grundlæggerne af Body SDS-systemet.

 

Følg mig på de sociale medier

Kontakt

Kommer du i bil til Drosselvej 57 D på Frederiksberg er det nemt at parkere og der er 2-timers gratis parkering. Ellers er der rig mulighed for at benytte sig af offentlig transport. Tag f.eks. bus 4A. Fra stoppestedet Nordre Fasanvej/Mariendalsvej er der ca. 300 m at gå. Bus 2A kører på Godthåbsvej, og her er ca. 300 m at gå fra stoppestedet Tesdorfsvej. Bus 12 og 68 kører på Borups Alle. Her er ligeledes ca. 300 m at gå fra stoppestedet Fuglebakken. Fuglebakken Station - S-tog ligger også ca. 300 m fra Drosselvej. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 40376552 eller på mail Pernille@Engelsbak.dk

 

 

Priser på BODY SDS

Ca. 55 minutter –  Pris:  950 kr.


Tider efter kl. 17.00 og weekend –  Pris:  1.300 kr.

1 time og 20 minutter: (hverdagstider) – Pris:  1.600 kr.

 

Det er også mulighed for at købe klippekort:

5 behandlinger a 55 min. 4.250 kr.

10 behandlinger a 55 min. 8.250 kr.

Klippekort skal benyttes inden 2 år.