Behandling med Body SDS nær Valby

Body SDS Behandling nær Valby

Behandling med Body SDS nær Valby

Interessen for Body SDS er støt stigende, særligt pga. den ofte meget positive effekt de fleste klienter oplever efter bare én eller ganske få konsultationer. Body SDS er en behagelig helhedsbehandling, der påvirker både krop og sind, og som har gavnlig effekt på adskillige sygdomme og ubalancer. Som autoriseret behandler, der tilbyder behandling med Body SDS nær Valby, ser jeg det som en vigtig opgave at udbrede kendskabet til Body SDS og dens mange gavnlige effekter. Er du interesseret i at bestille tid til en behandling, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 40 37 65 52, eller til at læse med her hvor jeg gennemgår behandlingen.Hvad er Body SDS?

Body SDS står for Body Self Development System, og selvom navnet er engelsk, er det faktisk et dansk udviklet behandlingssystem. Det specielle ved behandlingen er, at den på skånsom vis kombinerer forskellige teknikker som fx massage, ledfrigørelse, zoneterapi og pulsering, der alle er med til at sætte gang i kroppens selvhelbredende processer. Body SDS er altså en naturlig behandlingsmetode, som kan bruges til at skabe balance mellem de tre niveauer; krop, sind og sjæl.Hvad er Body SDS godt for?

Der er utrolig mange positive effekter ved Body SDS, hvoraf nogle af dem er en bedre kontakt mellem krop og psyke, en følelse af ro, velvære og overskud samt øget livslyst og selvværd. Af helt konkrete eksempler kan det nævnes, at Body SDS har en positiv effekt på, og i nogle tilfælde kan kurere:

  • Angst
  • Stress
  • Depression
  • Spændingshovedpine
  • Sportsskader
  • Træthed/søvnproblemer

Og meget merePrøv en behandling med Body SDS nær Valby

Når det kommer til behandling med Body SDS, er det vigtigt, at man vælger en kompetent og veluddannet behandler. Jeg er autoriseret Body SDS behandler, hvilket betyder, at jeg ikke blot har færdiggjort den 3-årige obligatoriske uddannelse, men også har taget diverse efteruddannelser og løbende sørger for at holde mig ajour med den nyeste viden og metoder fra grundlæggerne af Body SDS-systemet. Jeg tilbyder infrarød sauna, forslag til individuelt tilpassede øvelser, samt behandling med Body SDS i mine lokaler nær Valby. Hver tirsdag holder jeg til på Gammel Kongevej 143 1850 Frederiksberg, blot et stenkast fra Valby.

Kontakt

Kommer du i bil, er der blot 10 minutters kørsel fra Valby til mine lokaler på Frederiksberg, og ellers er der rig mulighed for at benytte sig af offentlig transport. Tag fx bus 8A mod Nordhavn Station fra Valby Station til Frederiksberg Rådhus (Allegade). Herfra er der ca. 400 meter til jeg kan byde dig velkommen indenfor til en behagelig behandling i en tryg og tillidsvækkende atmosfære. Har du flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 40 37 65 52 eller på mail engelsbak@gmail.com. Kort der viser rute fra Valby til lokalerne på Frederiksberg: